Online psihoterapija ima za cilj da pomogne osobi da identifikuje i promeni zabrinjavajuće emocije, misli i ponašanje. Iako tokom psihoterapije možete probuditi osećanja i iskustva koja vam izazivaju nelagodu, svi rizici se smanjuju prilikom razgovora sa kvalifikovanim terapeutom koji će prilagoditi vrstu i intezitet terapije prema vašim potrebama.

Kontaktiranjem Online psihoterapije upoznaćete kvalifikovanog terapeuta Andreju Boškovića, koji će prilagoditi vrstu i intezitet terapije prema vašim potrebama. Posetom sajtu, možete proveriti biografiju psihoterapeuta, kao i preporuke drugih klijenata što će vas uveriti u kvalitet njegovog načina rada.

Psihoterapija može biti korisna u lečenju većine problema mentalnog zdravlja, uključujući:

–       Anksiozne poremećaje;

–       Depresiju;

–       Tremu pred javni nastup ili ispit;

–       Panične i fobične napade;

–       Zavisnosti, poput alkoholizma, zavisnosti od droga ili kockanja;

–       Poremećaji ishrane, poput anoreksije ili bulimije;

–       Poremećaji ličnosti, poput šizofrenije.

 Međutim, nije svima koji imaju korist od psihoterapije dijagnostikovana mentalna bolest. Psihoterapija može pomoći u nizu životnih stresova i sukoba koji mogu zadesiti bilo koga od nas. Na primer, može vam pomoći da:

–       Rešite sukobe s partnerom ili nekim drugim u vašem životu;

–       Oslobodite se anksioznosti ili stresa zbog posla ili drugih situacija;

–       Suočite se s velikim životnim promenama, poput razvoda, smrti voljene osobe ili gubitka posla;

–       Naučite da upravljate nezdravim reakcijama, poput besa,

–       Spavaćete bolje ukoliko imate problema s nesanicom.

 U zavisnosti od vaše specifične situacije, pored psihoterapije možda će biti potrebni i drugi tretmani, lekovi za ublažavanje određenih simptoma.

 Da bi se klijent poverio psihijatru, neophodno je uspostaviti obostrano poverenje. Online psihoterapija sledi kodeks koji nalaže psihologija, što podrazumeva poverljivost seanse i tajnovitost svega izrečenog tokom razgovora.

 Online psihoterapija je uspela da psihoterapijske tretmane omogući širem broju ljudi, jer se tretmani organizuju u Beogradu, Kragujevcu ili online i u trajanju su od jednog sata. Posetom sajta možete zakazati vašu psihoterapiju i razgovor.

 Vaše mentalno zdravlje je prioritet za uspešniji i stabilniji život.

Kontaktirajte nas:
e-mejl: andreja_boskovic@hotmail.com
telefon: 064/2709-197